Herhaling veiligheid voor intercedenten

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor intercedenten en leidinggevenden in de uitzendbranche en detacheringsbureaus waarvan het diploma binnenkort gaat verlopen of reeds verlopen is.

Doel van de opleiding
Deelnemers leren tijdens deze opleiding  algemene veiligheidskennis en specifieke kennis met betrekking tot de veilige werkuitvoering en verantwoordelijkheden van leidinggevende in het uitzendbureau.

Inhoud
Arbowet, risico veiligheid ongeval en preventie, gevaarlijke stoffen, gevaren van elektriciteit, brand en explosiegevaar, veiligheidsprocedures en besloten ruimte, hijsen tillen struikelen en verstappen, werken op hoogte, hand- en machinaal gereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen, het bevorderen van veilig werken, taak-risico analyse, bedrijfsnoodplan, ergonomie en de risico's van geluid straling en asbest.

Diploma
Als de cursist het examen met goed gevolg afsluit ontvangt hij/zij het diploma veiligheid voor intercedenten. Het diploma en pasje hebben een geldigheid van 10 jaar.

Duur van de opleiding
1 dagen

Meer informatie over deze opleiding?

neem contact op

Subsidie

Er bestaan branche gebonden subsidie fondsen welke het mogelijk maken een gedeelte van de opleidingskosten te vergoeden.

lees meer

Contactinformatie

Westersingel 18
3202 XL Spijkenisse

Telefoon: +31 (0)85 - 060 89 94
Of stuur ons een e-mail

Volg ons op Facebook!  Via Temmerman BV en Arboadvies en Opleiding Temmerman.
Scroll naar boven