Keuren van elektrisch gereedschap

Volgens de ARBO - wetgeving is een werkgever onder andere verplicht om zijn medewerkers met deugdelijke elektrische gereedschappen te laten werken. Zolang er geen bedrijfsongeluk gebeurt zal er waarschijnlijk geen instantie naar kijken.

Maar wanneer er zich een bedrijfsongeval voordoet, dan zal de arbeidsinspectie controleren of er met deugdelijke elektrische gereedschappen gewerkt werd. Een mogelijkheid om dit aan te tonen is, uw elektrische hand gereedschappen periodiek te laten keuren volgens de NEN 3140 norm welke door de Arbo wordt voorgeschreven.

Wij kunnen uw elektrisch gereedschap voor u keuren volgens de NEN 3140 norm. Wanneer uw machines volgens deze norm is gecertificeerd, is er voldaan aan de wettelijke verplichtingen van het ARBO-besluit. Uw goedgekeurde machine wordt voorzien van een sticker waarop staat tot wanneer de keuring geldig is, u krijgt tevens een rapport met alle relevante gegevens over de machine en de keuring.

De aangeleverde machines moeten voorzien zijn/worden van een uniek en goed leesbaar identificatienummer, welke op het certificaat terug te vinden is. Door deze periodieke inspecties worden ongevalrisico's sterk gereduceerd.

laat uw gereedschap keuren

Meer informatie?

Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

maak een afspraak

Subsidie

Er bestaan branche gebonden subsidie fondsen welke het mogelijk maken een gedeelte van de opleidingskosten te vergoeden.

lees meer

Contactinformatie

Westersingel 18
3202 XL Spijkenisse

Telefoon: +31 (0)85 - 060 89 94
Of stuur ons een e-mail

Volg ons op Facebook!  Via Temmerman BV en Arboadvies en Opleiding Temmerman.
Scroll naar boven