Veiligheid voor operationeel leidinggevende

Doelgroep
Deze opleiding is bestemd voor operationeel leidinggevende die werkzaamzijn bij een aannemer, contractor of opdrachtgever die het VCA-VOL certificaat verplicht stelt.

Doel van de opleiding
De cursist wordt voorbereid op het examen Veiligheid voor Operationele Leidinggevenden (VCA-Vol). Hij/Zij krijgt kennis van en inzicht in specifieke wettelijke en veiligheidseisen en voorschriften die belangrijk zijn bij het uitvoeren van de werkzaamheden op een veilige en verantwoordelijke wijze.

Inhoud
Arbowet, risico veiligheid ongeval en preventie, gevaarlijke stoffen, gevaren van elektriciteit, brand en explosiegevaar, veiligheidsprocedures en besloten ruimte, hijsen tillen struikelen en verstappen, werken op hoogte, hand- en machinaal gereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen, het bevorderen van veilig werken, taak-risico analyse, bedrijfsnoodplan, ergonomie en de risico's van geluid straling en asbest.

Diploma
Als de cursist het examen met goed gevolg afsluit ontvangt hij/zij het diploma basis veiligheid. Het diploma heeft een geldigheid van 10 jaar.

Duur van de opleiding
2 dagen


Gerelateerde opleidingen

Meer informatie over deze opleiding?

Bel ons via +31 (0)6 480 100 30


Of stuur ons een bericht:

Meer informatie over deze opleiding?

neem contact op

Subsidie

Er bestaan branche gebonden subsidie fondsen welke het mogelijk maken een gedeelte van de opleidingskosten te vergoeden.

lees meer

Contactinformatie

Westersingel 18
3202 XL Spijkenisse

Telefoon: +31 (0)85 - 060 89 94
Of stuur ons een e-mail

Volg ons op Facebook!  Via Temmerman BV en Arboadvies en Opleiding Temmerman.
Scroll naar boven